INmind Day

Te midden van het bos ligt het INmind-strand. De ervaringen op het water vinden plaats op een afgelegen positie waar de rivier een smaragdgroene lagune vormt.

HET GROENE WOUD BELEVEN Voorbij de beek, ondergedompeld in een groene oase van rust, opent het ‘INmind Forest’ zich. Ontspan in contact met het bos of ervaar de buitenactiviteiten.

  • Verhoogd houten platform.
  • Ondergedompeld in een ongerept bos.
  • Water Experience 90 minuten durende Yoga Belevenis.
Inbegrepen
  • tavole e pagaie SUP
  • Piattaforma sopraelevata
  • Istruttore/istruttrice
  • Materassino
Mee te nemen

Abbigliamento comodo per le attività. Per la Water Experience anche il costume va bene

Deelnemer8

Gratis voor toeschouwers
Openingsuren
Belangrijke informatie

Si prega di arrivare circa 30 minuti prima dell'inizio della sessione.

Bijkomende informatieInformazioni Importanti sui servizi di Canyon Park.pdfArea Privata INmind 2022_INFO.pdf

Locatie van het gebeuren

Zie reisinformatie.
INmind Forest @ Canyon Park
Canyon Park - Parco Avventura & Yoga, Via Scesta, Scesta, LU, Italia
Gratis Parkeren

Aanbiedingen van

Canyon Park
- Scesta

Meer informatie

WATER EXPERIENCE

In deze wonderschone omgeving van het INmind bos in Canyon Park, zijn de SUP-Yoga sessies te boeken. Mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met I Love SUP.Het afgelegen wandelpad door het bos is de perfecte start om dichter bij en met de natuur te komen. Een 5 minuten durende wandeling die jouw lichaam en geest kalmeert en je hartslag rustige wordt.De 'Margherita' is een drijvend apparaat. Speciaal ontworpen voor deze aktiviteit. De instructeurs staan in het midden van de 'Bloem' terwijl deelnemers op de 'bladeren' ( SUP boards) van de yoga sessie genieten.Yoga op de rivier is een onvergetelijke unieke ervaring niet alleen vanwege de natuurlijk lokatie, maar ook vanwege de drijvende sensatie op de SUP boards.

FOREST EXPERIENCE

Het INmind bos is een magische en geïsoleerde omgeving entoegewijd aan de INmind aktiviteiten in de Canyon Park.Een 10 minuten durende wandeling langs historische paden. Deze laden brengen jou naar het midden van het bos. Een omgeving waar je de schoonheid van de Lima rivier beleeft.Een verhoogd platform nodigt uit voor diverse yoga sessies, overgebracht door gekwalificeerde instructeurs. Het platform is ondergedompeld in een omgeving van groen en een privé strand. Bij het strand worden op het water Sup -Yoga ( Stand up Paddleboard) gegeven. Je bent ook altijd welkom om het INmind bos te bezoeken zonder aan een aktiviteit deel te nemen. Zolang je met respect omgaat met het bos en de aktiviteiten die gegeven worden. Honden zijn welkom, graag aan de lijn.

Regular Price: € 49,00

Special Price: € 0,00

TICKETS UITVERKOCHT!

Sorry, this offer is no longer available.

Please call :

TICKETS UITVERKOCHT!

TripAdvisor beoordeling

1846 Beoordelingen
Verdere aanbiedingen